Як зробити троянди для прикраси торта?

18398 Як зробити троянди для прикраси торта?

Содержание

Справжній день народження або інше приємне торжество складно уявити без торта. Часто саме він є «родзинкою» святкового застілля. Професійні кондитери, маючи величезні можливості, допоможуть вам втілити в життя практично будь-які побажання. Але ж те, що приготоване своїми руками, завжди смачніше.

Як зробити троянди для прикраси торта?

І якщо ви збираєтеся спекти іменинний торт, тоді обов’язково виникне питання про те, чим його прикрасити. Сьогодні ми поділимося з вами корисними і нескладними варіантами виготовлення троянд.

Смачний декор

Як зробити троянди для прикраси торта?

Тривалість роботи і її рівень складності безпосередньо залежить від продуктів, з яких ви збираєтеся готувати. Зробити квіти можна з:

  • мастики;
  • білкового, масляного, заварного крему.

У першому випадку декор варто готувати завчасно, щоб він знайшов потрібну форму і застиг, на нього буде потрібно більше часу, а у випадку з кремом, навпаки – перед самим прикрасою.

Робота з пластичною масою

Як зробити троянди для прикраси торта?

Оформлення тортів з допомогою мастики набуло в останні роки надзвичайну популярність. А все тому, що маса настільки податлива для творчості, що з неї легко можна виліпити не тільки рослини, квіти, овочі/фрукти, а й різні фігурки.

Один з найбільш простих і недорогих рецептів приготування мастики включає в себе наступні продукти:

  • жувальний зефір – 200 г;
  • цукрова пудра – 350-400 г;
  • вершкове масло – 2 ст. л.;
  • харчовий барвник.

Зефір викласти в ємність, додати масло і барвник рожевого кольору, нагріти в мікрохвильовій печі протягом 1 хвилини. За цей час маса повинна трохи збільшитися в об’ємі.

Всипати пудру і ретельно вимішати спочатку в мисці, а після на великий рівній поверхні до однорідного стану. Маса не має липнути до рук.

Як зробити троянди для прикраси торта?

Тепер можна приступати до формування квітів. З мастики робимо невеликий конус і одягаємо на зубочистку. З допомогою стопки видавлюємо кілька однакових кружечків-пелюсток, розкачуємо їх, зробивши краю більш тонкими, ніж середина. Тепер починаємо робити троянду. Для цього, змочивши водою невелику ділянку гуртка з мастики, приклеюємо його до конусу і обертаємо навколо. Те ж саме робимо і з іншими пелюстками.

Дивіться також:  Космічна сума: ось скільки Кейт Міддлтон витратила на гардероб у 2022 році

Коли робота буде закінчена, залиште прикраси підсохнути, і вставте в торт. Як бачите, створити таку красу своїми руками зовсім не складно.

Традиційний варіант завжди в моді!

Якщо ж ви прихильник класичних тортів, тоді троянди можна зробити з крему:

Білковий. З його приготуванням впораються навіть самі недосвідчені господині. Але варто звернути увагу на те, що зроблені з нього прикраси підходять тільки для сухої поверхні, на вологій вони зараз розтануть. Вам знадобляться:

  • яєчні білки – 3 шт.;
  • цукрова пудра – 600 г;
  • сік лимона – 1 ч. л.;
  • гліцерин – 1 ч. л.;
  • червоний барвник.

Головне тут – активне і ретельне збивання, тому краще скористатися міксером. Для початку потрібно розтерти білки з половиною загальної кількості пудри, додати лимонний сік і барвник. Почати збивати на невеликій швидкості, поступово всипаючи решту пудри. Додати харчовий гліцерин і продовжувати збивати, але стежити за тим, щоб в масі не з’являлися бульбашки повітря. Робиться це досить швидко.

Як зробити троянди для прикраси торта?

Далі вам знадобиться кондитерський шприц або кульок, в який потрібно викласти крем і акуратно викласти його у формі квітів. Прикраса вийде повітряним і ніжним на вигляд, але досить міцним завдяки гліцерину, який допоможе тримати форму.

Масляний. Його можна зробити з додаванням цукру, пудри або згущеного молока, все залежить від ваших смакових переваг:

  • олія — 200 г, цукор ‒ 1 ст.;
  • олія — 200 г, пудра – ½ ст.;
  • олія – 200 г, згущенка – 1 банку.

Як же готувати такий крем? Процес буде однаковим у всіх трьох варіантах: розм’якшене масло поступово додавати цукор, пудру або згущене молоко, збиваючи міксером. Крем буде готовий, коли консистенція стане однорідною, і ви помітите поява хвиль в масі.

Дивіться також:  AuddioRoom. Эпизод №1

Як зробити троянди для прикраси торта?

Так само, як і в попередньому рецепті, буде потрібен шприц. На готові, змащені кремом коржі, видавлюють прикраси у вигляді троянд.

Заварний. Його найчастіше використовують для листкової випічки (тортів типу «Наполеон»), але підходить він і для прикрас. Будуть потрібні наступні продукти:

  • цукор – 300 г;
  • лимонна кислота – 1 ч. л.;
  • яєчні білки – 6 шт.

Процес приготування складається з двох етапів. Спочатку треба розчинити цукор в киплячій воді (1/2 ст.), і додати лимонну кислоту. Дати трохи покипіти. Сироп повинен бути білого кольору.

У попередньо охолоджених яйцях відокремити білок від жовтка, білки ретельно збити до стійких піків.

Далі до білків поступово вливати сироп, збиваючи міксером. Таким чином білки сгустятся, і маса стане придатною для формування декору.

Як зробити троянди для прикраси торта?

Останні тренди в світі кондитерського мистецтва демонструють використання живих квітів для прикраси тортів. Це дуже красиво і незвично, але потрібно віддати належне класики – «їстівні» троянди завжди залишаються звичними і актуальними. Нехай ваше життя завжди буде солодкою, а кондитерські вироби вдаються на славу!

loading…

loading…

страницу нашли по запросам:
  • https://fsetyt com ua/kak-sdelat-rozy-dlya-ukrasheniya-torta/
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Новини)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Сейчас читают:


top