Вчені знайшли закуску, яка продовжує життя

Так, вчені з’ясували – ферментовані продукти захищають здоров’я серця. Ба більше, продовжують життя. І виявилося, з цим впорається популярна корейська закуска кімчі – квашена капуста з гострими спеціями.

Дивіться також: Ольга Фреймут розповіла, як правильно їсти суп, і це відео розбурхало фанів

Вчені провели експеримент, в якому 21 доброволець у переддіабетному стані щодня протягом 8 тижнів їв свіжу або ферментовану кімчі. Люди, які вживали закуску в ферментованому вигляді, відчули – знизилися інсулінорезистентність, рівень кров’яного тиску і маса тіла.

Страва кімчі може похизуватися широким спектром переваг для здоров’я і може бути особливо ефективною, коли мовиться про зниження холестерину і зниження інсулінорезистентності – ключового фактора розвитку діабету, – зазначили науковці.

Вчені знайшли закуску, яка продовжує життя - фото 502757

Дивіться також: Як не наїсти зайвих кілограмів за свята

Дивіться також:  Замовити оформлення ID-картки громадянина України відтепер можна через «Приват24»
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Новини)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

4 × один =

Сейчас читают:
top